Referenser

När jag stängde ner min dåvarande klinik (som jag hade haft i många år) och skulle flytta till Härjedalen var det många kunder som ville skicka med rekommendationer och en hälsning. Här är några av dem. 

Vi har under ett flertal år anlitat Pernilla som massör för våra anställda på skolan & förskolan och vi har varit otroligt nöjda. Alla anställda säger att Pernilla är den bästa massör de någonsin haft. På ett fantastiskt sätt hittar hon alltid rätt där knutar och spänningar sitter, hon har en förmåga att ta i precis lagom för varje person och med sin milda framtoning är hon en sån behaglig person som får alla att må bra.

Solbackens Montessoriskola och förskola

Åkersberga

Jag kan varmt rekommendera Pernilla om man vill komma till en bra och erfaren massör! Suverän massage! Tack Pernilla!

Siv, 62 år

Lärare

Jag rekommenderar varmt Pernilla. Så duktig! Jag har varit och fått massage i många år, men aldrig hos någon som är så otroligt duktig. Man känner att hon verkligen är engagerad i sitt jobb.

Maud, 63 år

Pensionär, f.d. tandsköterska

Jag rekommenderar Pernillas lymfmassage som gav mig både avkoppling och energi. En lustig detalj var att mina skor blev minst en storlek för stora efter behandlingen.

Annica, 56 år

Jag kan varmt rekommendera massage hos Pernilla, både kortare energimassage och längre massage. Hon är otroligt duktig på att lösa upp muskelknutar och spänningar!

Helena, 51 år

Lärare och Specialpedagog

Lycka till! De kan skatta sig lyckliga i Härjedalen som får dig som massör. Du blir saknad.... 

Pernilla C, 57 år

Kommunal tjänsteman

Har gått hos Pernilla i cirka 7 år och är supernöjd. Förutom den klassiska kroppsmassagen jag brukat välja har jag känt mig lugn och avslappnad bara jag kommit in i hennes massagerum där det alltid luktat så gott och med skön musik i bakgrunden.

Pia, 55 år

Medicinsk sekreterare

Jag kan verkligen rekommendera Pernilla för hon är lyhörd, trevlig och duktig!

Vivvi, 50 år

Resesäljare

Pernilla är en mycket duktig massör som dessutom är väldigt trevlig och inlyssnande!

Emelie, 33 år

Pernilla är en skicklig lymfterapeut med gedigna utbildningar bakom sig. Jag kan varmt rekommendera hennes behandlingar.

Matilda Lindstaf, 35 år

Medicinsk massageterapeut

Vill tacka dig för att du hjälpt mig i alla dessa år med min spända nacke. Du är bäst och jag kommer att sakna dig både som proffsig massör men även dig som person. Önskar all lycka till dig och din familj.

Alexandra, 48 år

Barnmorska