Om mig

Jag som driver Svegs massage & lymfterapi heter Pernilla Ehrson och är certifierad massör och diplomerad massageterapeut och lymfterapeut. Har även gått utbildningar inom energimassage, koppning, gravidmassage och lymfmassage. Jag har mångårig erfarenhet av arbete både på klinik och ute på företag. Det är lika roligt att få ge en avslappnande helkroppsmassage som att hjälpa människor med besvär som lymfödem, stram ärrvävnad eller "kontorsstela" axlar och nacke/rygg och ländryggsbesvär. Jag älskar mitt jobb!

Gravidmassage ligger mig också varmt om hjärtat då jag var gravid när jag gick utbildningen till massageterapeut för många år sedan. Massagen fick mig att må väldigt bra och jag kände mig lugn, rörlig och smidig hela graviditeten igenom när jag själv fick massage ofta under utbildningen. Det föll sig naturligt att jag fick ta emot många gravida under lärarledd handledning på praktikdagarna på skolan. Jag har hjälpt många gravida att minska värk och trötthet i kroppen genom hela graviditeten under åren.

Natur, miljö och hälsa är ett stort intresse, varför jag försöker använda ekologiska, miljömärkta och hudvänliga produkter i mitt jobb. Alltifrån oljor och tvål till städprodukter, tvättmedel och de produkter jag säljer från Klockargårdens (litet familjeföretag i Norberg, norra Västmanland nära Dalarna).

Att få jobba varje dag med det jag gillar allra bäst gör mig glad och tacksam.

Må gott och lev väl!