Priser

Svensk klassisk massage

Härlig och avslappnande massage som effektivt mjukar upp spända muskler. Till all massage använder jag ekologisk och vegetabilisk olja.

Massage 30 min

Passar bra om man t.ex. bara vill ha massage på rygg, axlar och nacke eller underkropp. Går man regelbundet brukar 30 minuter räcka.

550 kr

Massage 45 min

Bra när man behöver en längre behandling av t.ex rygg eller andra problemområden.

710 kr

Helkroppsmassage 60 min

Mjuk och avslappnande, eller djupgående och spänningslösande.

880 kr

Helkroppsmassage 75 min

Avslutas med ansiktsmassage (om man vill).

1050 kr

Ansiktsmassage 30 min, inkl. nacke och skalp

Med lyxig och väldoftande ansiktsolja. Med eller utan koppor.

550 kr

Fotmassage 30 min

Fötterna masseras med både olja och en härlig kräm från svenska Klinta.

550 kr

Käkledsbehandling 30 min

Bra mot spända käkmuskler, om man gnisslar tänder eller har värk i nacke och huvud.

550 kr

Koppningsmassage 60 min

Både massage och koppning, vilket är bra för muskler, bindväv och flödet i kroppen.

880 kr

Koppningsmassage 75 min

Både massage och koppning, vilket är bra för muskler, bindväv och flödet i kroppen. Avslutas med ansiktskoppning om man vill.

1050 kr

Gravidmassage 30 min

Avslappnande massage liggandes på gravidkudde på bänken, alternativt sidoliggandes. Välkommen fr.o.m. graviditetsvecka 13.

550 kr

Gravidmassage 45 min

Avslappnande massage liggandes på gravidkudde på bänken, alternativt sidoliggandes. Välkommen fr.o.m. graviditetsvecka 13.

710 kr

Gravidmassage 60 min

Avslappnande massage liggandes på gravidkudde på bänken, alternativt sidoliggandes. Välkommen fr.o.m. graviditetsvecka 13.

880 kr

Lymfmassage och KFÖ/

Manuellt lymfdränage


Under mina år som lymfmassör har jag märkt av ett ökat intresse och en ökad kunskap om lymfsystemet hos allmänheten. Från att ha varit ett bortglömt system som ingen pratade om, har människor börjat förstå vikten av att ha ett väl fungerande lymfsystem i kroppen. Lymfsystemets funktion är att ta hand om vätskan som bildas i kroppen, och föra bort kroppens "sopor" som t.ex. slaggprodukter, virus, uttjänta och döda celler m.m. Lymfsystemet spelar en otroligt viktig roll även för immunförsvaret.

Lymfmassage är en mjuk och behaglig helkroppsbehandling som passar speciellt bra för dig som känner dig svullen eller "stagnerad" i kroppen. Eller t.ex. om du ofta blir sjuk, lätt får träningsvärk och har svårt att gå ner de sista kilona efter viktminskning. Den passar också bra för dig som tycker vanlig massage gör för ont och är känslig för beröring. Vissa sjukdomar och tillstånd i kroppen gör att man blir "beröringsöm".

Du är också välkommen om du är nyfiken på hur flödet är i just din kropp och är nyfiken på att testa lymfmassage. Istället för att fokusera på musklerna (som man gör i den klassiska massagen), så jobbar jag med kroppens lymfatiska flöde och andra strukturer som bindväv och fettvävnad. Har man ärrvävnad så kan man massera den och försöka mjuka upp den med speciella grepp. Ofta går det att göra ärret mjukare och mindre stramt. Ibland med bättre rörlighet som resultat.

KFÖ (kombinerad fysikalisk ödemterapi) och manuellt lymfdränage är bra för den som har ödem i en speciell kroppsdel efter t.ex operation, trauma/skada, cancerbehandling m.m. Fokus ligger på att få bort eller minska vätskan i den drabbade kroppsdelen, och detta kan ske med manuellt lymfdränage eller t.ex bandagering och tejpning. Har du ärrvävnad du vill mjuka upp och inte vill ha en helkroppsbehandling (som lymfmassagen är), så passar det bra att boka 60 minuter KFÖ/Lymfdränage.

Jag har erfarenhet av att behandla kvinnor som har haft bröstcancer och cancer i lymfknutorna i ljumsken m.m. (med svullna armar och ben som följd) och även de som drabbats av andra sjukdomar som Lipödem, Dercums sjukdom m.m.

Lymfmassage 90 min

Helkroppsbehandling med ekologisk olja.

1100 kr

KFÖ/Manuellt lymfdränage ca 60 min

Först samtal och sedan fokus på att få ner svullnaden i den drabbade kroppsdelen. Endast delar eller nästan hela kroppen behandlas beroende på var ödemet sitter, vilka ställen som behöver aktiveras och om man har fibroser och ärr. Ha gärna ditt kompressionsplagg på (om du har något) innan och efter. Ingen olja används.

850 kr

Ansiktsdränage ca 30 min

Först stimuleras lymfstationerna och lymfnoderna vid hals, nacke och nyckelben med lätta grepp. Sedan utförs mjukt ansiktsdränage i lymfflödets riktning. Ingen olja används.

500 kr

Boka din massage