Företag

Företagsmassage


Naturaförmån + friskvårdsbidrag!

Arbetsgivaren kan erbjuda sina anställda motion och annan friskvård som naturaförmån och som friskvårdsbidrag skattefritt. När arbetsgivaren är den som bestämmer och betalar för aktiviteten är det en naturaförmån. Så passa på att erbjuda era anställda massage på jobbet! Det är både populärt och uppskattat, och hjälper till att öka välbefinnandet på arbetsplatsen. På så vis upptäcks felställningar och spända muskler i tid, innan det gör så ont att den anställde behöver sjukskriva sig (t.ex. p.g.a. huvudvärk och smärtproblematik kring axel/skuldra). Jag tar med mig massagebänk och material och tar både längre och regelbundna uppdrag såväl som enstaka uppdrag.

Hör av er till kontakt@svegsmassage.se för offert. Massagen kan även erbjudas på min klinik på Dalagatan 10C enligt avtal och faktureras en gång per månad.

Utöver att erbjuda sina anställda massage på jobbet, kan företaget utnyttja möjligheten att ge personalen friskvårdsbidrag också! Arbetsgivaren bestämmer beloppet, upp till 5000 kr skattefritt per anställd och år. Den anställde bestämmer själv vad han eller hon vill använda sitt friskvårdsbidrag till inom gränsen för motion och friskvård. För naturaförmån finns ingen speciell beloppsgräns. Läs mer om Skatteverkets regler kring friskvårdsbidrag och naturaförmåner här:

https://skatteverket.se/privat/skatter/arbeteochinkomst/formaner/personalvardmotionochfriskvard.4.7459477810df5bccdd4800014540.html


Som företagsmassage passar både vanlig massage liggandes på bänk, och sittande massage på massagestol. Läs mer om dessa massagetyper under fliken "Tjänster". Sittande massage går att utföra lite var som helst eftersom man sitter på en speciell massagestol med kläderna på. Dock brukar lugn och ro uppskattas av mottagaren. Till klassisk massage på bänk krävs ett rum där massören och den som får massage får vara ifred. Om ni inte har utrymme att få massage på arbetsplatsen går det lika bra att man kommer till mig på kliniken.